Mega Quarterly 2022 gaat door!

Fantasia has risen again! Op 21 mei 2022 toveren wij NH Koningshof opnieuw om tot een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt. En… it’s our birthday – 25 jaar Les Mills in Nederland en België! Daarom maken we er dit jaar een extra groot feest van met een spectaculair celebration event! Let’s celebrate 25 years of fitness motivation together! 

Deze editie wordt gaver dan ooit, vol workouts, workshops en een legendarisch feest! De internationale presenters zorgen samen met ons eigen trainer team voor een fantastische experience. Niemand minder dan Emma Barry en Steven Renata hebben aangegeven naar Les Mills Mega Quarterly te komen! Emma en Steven hebben BODYPUMP naar Nederland en België gebracht en onze eerste trainers opgeleid. Dit zijn dé legends die verantwoordelijk zijn geweest voor het begin van het Les Mills succes, inmiddels al 25 jaar. Heel bijzonder!

Ook Rachael Newsham, Ben Main en Bas Hollander komen naar Veldhoven voor deze spectaculaire birthday celebration. Ze kunnen niet wachten om weer op reis te gaan! Vanzelfsprekend houden we een slag om de arm, want er bestaat natuurlijk een (kleine) kans dat ze vanwege wereldwijde beperkingen door coronamaatregelen niet kunnen reizen. 

 

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.