Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de sportieve kosmos en laat de astronaut in jou ontwaken

Wij zorgen ervoor dat jouw reis door de tijd onvergetelijker wordt. Duik samen met ons de geschiedenis in en laat je inspireren door glorieuze beschavingen en verloren werelden. Naast jouw favo Les Mills workouts zijn er allerlei leuke dingen te doen. We geven je een extra plattegrond mee om je reis alvast uit te stippelen. Bekijk hieronder alle activiteiten.

Les Mills Shop

Binnenkort volgt er meer informatie.

Food corner

In The Ice Age (Kempenzaal) vind je de food corner, waar je koffie, thee, lunch, versnaperingen en nog veel meer kunt krijgen van de Koningshof chef-kok. Pak tussendoor even een moment om bij te komen van al die indrukwekkende sessies en geef jezelf een energie boost, zodat je daarna weer door kunt. De Food Corner is geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

Massage

Een goed moment om even te gaan liggen en je ogen te sluiten. Jouw hele lijf voelt de experience van top tot teen en vindt dat heel indrukwekkend. De masseurs weten precies welk werk ze moeten doen, zodat jij je reis kunt vervolgen voor de rest van de dag (en nacht). Vergeet daarom niet om een bezoekje te brengen aan de massagestand.

Workouts

Hét ultieme life-changing fitness experience gevoel ervaar je tijdens de workouts met ’s werelds beste presenters. Het team van Nederland en België staat internationaal bekend om hun world-class teaching skills, waarbij connectie en performance hoog in het vaandel staan. Doe mee met de lancering van de nieuwste Les Mills workout releases en geniet! Work hard, play hard! Bekijk welke presenters er aanwezig zullen zijn en wat het workout-programma is.

Workshops

Les Mills is toegewijd aan jouw personal development, zowel op het gebied van lesgeefskills als lifestyle. Het trainer team van Nederland en België creëert regelmatig interessante workshops om jou daarbij te helpen. Ook tijdens Les Mills Mega Quarterly kun je deelnemen aan deze workshops, waarbij regelmatig een externe spreker aansluit om jou te inspireren en van kennis te voorzien!

Party

Een echte Les Mills Mega Quarterly fan begint de dag met het motto: At night, we celebrate! Stap met ons in de TIMEWARP en ontdek het bruisende nachtleven. Sluit de dag af met een line-up van geweldige DJ’s! Het thema is Timewarp, dus kom verkleed als je favoriete historische (of toekomstige) figuur. Vergeet niet om op tijd je hotelkamer te boeken als je naar het feest gaat.

Time Warp info

Heb je een vraag of onze hulp nodig tijdens het evenement? Onze infodesk bevindt zich tegenover de Roman Empire (Genderzaal) en is geopend van 8.30 tot 18.00 uur. We helpen je graag!

Maak je klaar voor een sportieve reis door de tijd, waarin we het verleden ontrafelen en de toekomst verkennen.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.