FAQ: Van aardse vragen tot ruimtelijke antwoorden, ontdek alles over onze reis

AANMELDPROCEDURE

Een ticket voor Les Mills Mega Quarterly 2023 kost €114,95 excl. btw. Houd er dus rekening mee dat je bij een eigen betaling als instructeur of consument ook de btw betaalt.

Via www.portal.lesmills.nl kun je als instructeur inloggen met je pasnummer en het bijbehorende wachtwoord via de middelste optie ‘instructeurs login’. Wanneer je je wachtwoord niet meer weet kun je op ‘wachtwoord vergeten’ klikken en zo een nieuw wachtwoord ontvangen in je e-mail. Let op: dit is een wachtwoord dat je niet kunt wijzigen naar een eigen wachtwoord.

Je kunt hier je inschrijvingen en tickets terug zien. Mocht jouw club het Mega Quarterly niet vergoeden dan kun je via dit portaal ook zelf je ticket kopen. Het tarief voor jou als instructeur is tevens € 114,95 excl. btw. Houd er dus rekening mee dat je bij een eigen betaling ook de btw betaalt.

Via www.portal.lesmills.nl kun je inloggen via de linker optie ‘club-login’. De username is een 5-cijferige code en je eventueel zelf ingestelde wachtwoord. Weet je dit wachtwoord niet meer, dan kun je een wachtwoord reset aanvragen. Deze zal enkel binnenkomen op het e-mailadres van de bij Les Mills bekende contactpersoon van de club. Aanmeldingen die voor instructeurs via het clubportaal worden gedaan komen op de factuur aan de club.

Heb je een Zelfstandige Instructeursovereenkomst met Les Mills? Dan kun je als ‘zelfstandige’ inloggen via de linkeroptie op www.portal.lesmills.nl met de codes die je ook gebruikt om je reguliere kwartaalinschrijvingen te doen, let op: dit is dus niet je pasnummer op je Les Mills pasje! Dit betreft de inlog van jouw account van je Zelfstandige Instructeursovereenkomst. Deze heb je eerder per e-mail ontvangen. Je betaalt als Zelfstandige Instructeur een gereduceerd tarief dat je per factuur na het Mega Quarterly zal ontvangen. Deelname aan het Mega Quarterly is dus geen onderdeel van je Zelfstandige Instructeursovereenkomst.

Je ticket is inclusief 4 masterclasses, onbeperkt aantal Generic Workshops en toegang tot de Les Mills Party. Bij jouw naam zie je dan alle mogelijke lessen. Is een les vol dan zal het systeem dit aangeven. Wanneer een les volgeboekt is dan zal het systeem dit weergeven. Je kunt geen lessen boeken die elkaar overlappen dus stel zelf een programma samen dat goed verdeeld is qua tijd en intensiteit. Je kunt direct ADD-ONS toevoegen óf je kunt dit altijd later nog doen. Denk hierbij aan een extra masterclass, het event t-shirt of de releases van het programma waar jij voor gecertificeerd bent.

NOTE: ben jij een Basic-Fit of FFF/SC instructeur dan gelden er andere voorwaarden voor de tickets die vanuit de club worden afgenomen. Neem hiervoor goed je e-mail door of neem contact op met je teamleider/clubmanager.

Ja, dat kan! Ga naar www.portal.lesmills.nl en log in als instructeur met jouw pasnummer en wachtwoord. Vervolgens zie je waar je al voor ingeschreven bent en kan je hier zelf via ADD-ONS masterclasses aan toevoegen en direct afrekenen via iDeal of Creditcard. Een extra masterclass kost € 16,50 excl. btw.

Als je bij meerdere clubs lesgeeft dan zal je zelf moeten navragen wie voor jou de volledige aanmelding van het Mega Quarterly kan/wil doen. Je kunt dus nu via 1 club al je programma’s volgen omdat je aan 4 lessen deel kan nemen. Je kunt maar door 1 club aangemeld worden. Ben je volgens het portal van de club die jou in wilt schrijven niet zichtbaar, neem dan contact met ons op via kwartaalopleidingen@lesmills.nlDit heeft dan dan te maken met een instelling in jouw account die Les Mills dan om moet zetten.

Mocht je het event t-shirt niet bij je ticket gekocht hebben dan kun je deze nog los kopen bij de Les Mills  Merchandise shop op locatie! Let wel op, er is een beperkte voorraad.

In het ticket van het Mega Quarterly zit de digitale release niet inbegrepen. Mocht je de digitale release van jouw programma waar je gecertificeerd voor bent in je portaal en Les Mills Releases App willen hebben dan dien je deze los af te nemen als ADD-ON. We kunnen deze voor een gereduceerd tarief aanbieden voor €15,00 excl. btw (i.p.v. €29,95 excl. btw). Na aanschaf van de release vóór het Mega Quarterly zal je deze uiterlijk 16 november voor 17.00 uur in je account hebben. Controleer altijd eerst goed je (al gedane) inschrijvingen en aanmeldingen via www.portal.lesmills.nl en aanmeldingen alvorens je een bestelling doet, zodat je niet 2x hetzelfde aanschaft. Annuleren is namelijk niet meer mogelijk.

Waarschijnlijk sta je dan als ambassadeur voor het programma, met het e-mailadres van jou óf de club daaraan gekoppeld. Hierdoor wordt er op naam al een digitale release besteld. Staat niet jouw eigen e-mailadres vermeld bij jouw rol als ambassadeur, dan kan de digitale release los nabesteld worden ná het Mega Quarterly door jouw club via bestellingen@lesmills.nl. Dit is helaas niet mogelijk via de portal. 

Ja, de release van Mega Quarterly is een onderdeel van je Zelfstandige Instructeursovereenkomst. Je hoeft hiervoor dus geen extra aanvraag te doen. De release zal uiterlijk 16 november voor 17.00 uur in je account staan.

Ben je een zelfstandige instructeur, dan kun jij een fan/consument ook via jouw account aanmelden! Volg hiervoor de stappen in de portal om een consument toe te voegen. Nadat je een bevestiging hebt gehad van Les Mills NL/BE dan staat die persoon er bij in jouw account en kun je een programma samenstellen. Hierna kun je ook direct betalen. Dit is dus anders ten opzichte van de betaalwijze van jou als Zelfstandige Instructeur zelf, deze gaat namelijk wél middels een factuur. Als Zelfstandige Instructeur heb jij een kortingstarief, de fan/consument die je onder jouw account inschrijft komt tegen normaal tarief € 114,95 excl. btw op jouw factuur te staan.

Je gaat naar de website www.megaquarterly.com en klikt op consument. Heb je al eens eerder een ticket gekocht met jouw bestaande e-mailadres? Vraag dan een wachtwoord reset aan, anders zal je tegen een duplicaat-melding oplopen. Meld je je voor de eerste keer aan als consument, doorloop dan de stappen naar het maken van een eigen account. Hierna kun jij je ticket samenstellen en direct afrekenen.

Nee, dit kan helaas niet. Omdat elk gekocht ticket niet meer te annuleren is kunnen er geen plekken meer vrijkomen. Vol is dan ook echt vol helaas. 

Als er nog plekjes voor de gewenste les zijn dan kan dat. Je kunt dit regelen bij de informatiebalie op het Mega Quarterly. Zie hiervoor de plattegrond. Let op: deze extra les moet direct zelf betaald worden (€ 16,50 excl. btw), er kan achteraf geen factuur worden verstuurd.

EVENT

Ook dit jaar vindt Les Mills Mega Quarterly plaats in NH Koningshof, Locht 117, 5504 RM te Veldhoven op 11 november 2023. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Via de website kun je op de speciale link klikken om doorgelinkt te worden naar de aanbieding voor een hotelovernachting voor Les Mills instructeurs en fans! Deze aanbieding is geldig tot en met 21 oktober 2023. Na die datum zal je het dan geldende tarief betalen.

Ja zeker! Les Mills Mega Quartely telt mee voor 1 touchpoint per programma (waarin je gecertificeerd bent).

Je ticket is goed om deel te nemen aan 4 lessen! Je kunt ook deelnemen aan lessen waar je niet voor gecertificeerd bent. In de Kempenhal bieden we ook lessen aan die vallen onder 1 van de 4 masterclasses die je kunt kiezen. Naast de 4 masterclasses kun je ook onbeperkt deelnemen aan de Generic Workshops. Wil je aan meer dan 4 masterclasses deelnemen, dan kun je (zelf) de ADD-ON bij boeken voor € 16,50 excl. btw per masterclass.

Ja dat kan, als je die dag 2x BODYPUMP wilt doen bijvoorbeeld. We adviseren wel om een variatie te kiezen in jouw dagprogramma.

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk nadat je je keuze hebt gemaakt via het aanmeldportaal en je ticket definitief is. Stel je programma dan ook goed samen alvorens je de bestelling of betaling afrondt.

Dit kunnen we helaas nog niet aangeven.

Je dient je Les Mills ID card te laten scannen bij de ingang van de zaal, jouw inschrijving staat daaraan gekoppeld. Let er zelf op dat jij je kaartje laat scannen, anders wordt jouw deelname niet geregistreerd en loop je de touchpoints mis.

Ben je geen ?Les Mills instructeur? Dan laat je je (geprinte) ticket scannen bij de ingang van de zaal.

Nee, je gaat naar binnen op volgorde van de rij en je kunt dan een plekje uitzoeken waar jij het fijn vindt om mee te doen. Wanneer dit een fietsprogramma betreft dan kies je een eigen fiets uit.

Deze kun je ophalen bij de informatiebalie van Les Mills. Kijk op de plattegrond waar je die kunt vinden op de locatie. Je dient hiervoor je pasje of je ticket te laten scannen. Voor elke deelnemer aan het Mega Quarterly is er 1 gift.

Er zijn geen kluisjes aanwezig, waardoor je de mogelijkheid hebt om je tas mee te nemen in de zalen. Ook kun je steeds de locatie in en uit dus je kunt ook terug naar de auto.

Ja dat kan, er is een heren en dames kleedkamer aanwezig op locatie. Tevens zijn er een aantal kamers in gebruik van het hotel waar je kunt douchen en omkleden. Deze kun je terugvinden op de plattegrond van Les Mills Mega Quarterly. Beschikbaarheid is op basis van inloop.

Nee, zonder inschrijving is dit is helaas niet mogelijk.

Ja, dat kan. In de Kempenhal zal het horecaplein zijn waar broodjes en drankjes gekocht kunnen worden. Wil je het wat uitgebreider, dan ben je welkom in de bar/het restaurant van NH Koningshof zelf.

Ja, het is gratis parkeren bij de locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Ja, er stopt een bus vlakbij de locatie. Check www.9292ov.nl wat voor jou de snelste verbinding is! Houd er alleen rekening mee dat de bussen maar tot een bepaalde tijd rijden, mocht je ook aanwezig willen zijn bij het feest!

Party

Nee, de party op zaterdagavond is gratis toegankelijk voor alle Les Mills Mega Quarterly deelnemers en zit ingesloten bij jouw inschrijving en/of ticket. Kosten voor consumpties zijn op eigen rekening. Er wordt gewerkt met consumptiemunten.

Nee hoor, je mag gratis een vriend(in) meenemen naar het feest op zaterdagavond. Ook zij hoeven geen kaartje te kopen, maar consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Nee dat hoeft niet, bij jouw ticket zit sowieso je aanmelding voor het feest. Wil je onbezorgd kunnen feesten? Kijk dan eens of de hotelovernachting een optie voor je is!

Les Mills Mega Quarterly én het feest is volledig in het thema dus verkleed gaan wordt zeker gewaardeerd, maar is niet verplicht. Eerdere jaren hebben laten zien bijna iedereen verkleed gaat! Check dus goed welk karakter jij wilt zijn uit de Time Warp en dan zien we jou op hopelijk op het feest!

Digitale release

Nee, je digitale release zit niet inbegrepen. Deze dient jouw club of jijzelf na te bestellen als dit niet is aangevinkt als ADD ON bij de aanmeldprocedure. Hiervoor geldt een aangepast tarief van €14,95 excl., btw in plaats van €29,95 excl. btw. In de week na het Mega Quarterly zal de informatie mail over het nabestellen van de digitale release gestuurd worden naar de clubs en instructeurs.

Indien er tijdens je inschrijving is aangegeven dat je de digitale release moet ontvangen, dan ontvang je die in de week ná het evenement. Let op, dit moet pér programma worden aangegeven. Een digitale release kit kost €15,00 excl. btw per programma, per instructeur. Dit tarief geldt enkel bij deelname aan Les Mills Mega Quarterly 2023. Ben je ambassadeur instructeur? Dan ontvang je de digitale release kit automatisch in de week ná Les Mills Mega Quarterly.

In de week ná het evenement, ontvangen de deelnemende clubs en ambassadeur instructeurs aan Les Mills Mega Quarterly de digitale release.

Als reguliere Les Mills instructeur zul je niet automatisch de digitale release ontvangen als je geen deelname hebt aan een van de Les Mills Kwartaalworkshops. Deze kun je los nabestellen ná het laatste kwartaalweekend. Hierover zul je weer een informatiemail ontvangen hoe en wanneer je deze kunt bestellen. Als je aangesteld bent als ambassadeur voor je club met jouw e-mailadres daaraan gekoppeld, dan zul je deze wel ontvangen na het laatste kwartaalweekend.

Maak je klaar voor een sportieve reis door de tijd, waarin we het verleden ontrafelen en de toekomst verkennen.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.