Workouts

Les Mills inspireert elke dag miljoenen mensen om een passie te krijgen voor groepsfitness met de beste groepsfitnessprogramma’s ter wereld. De lessen zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en op de beste muziek. Lees hier meer over onze Les Mills programma’s.

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

BODYCOMBAT is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

In een LES MILLS CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

BODYJAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt. BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dan kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

BODYSTEP is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties.

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core strength.

LES MILLS® SHAPES is een full-body, low-impact strength training waarin op Pilates, Barre en Power Yoga geïnspireerde oefeningen samenkomen met spicy house en disco beats in een energieke workout om jou sterker en flexibeler te maken. 

LES MILLS Strength Development is trainingsprogramma waarbij je progressieve, gecontroleerde en functionele krachtoefeningen doet om sterker te worden. Hierdoor is LES MILLS Strength Development geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren krachtsporters. Je traint individueel, maar wél in een groep mensen onder begeleiding van een coach. De muziek is ondersteunend en motiverend, maar wordt niet gebruikt om in een ritme te bewegen. 

LES MILLS SPRINT is een High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

LES MILLS GRIT is een serie van 30 minuten durende intervaltraining (HIIT) met hoge intensiteit die snel effectieve fitnessresultaten oplevert. Elk van de LES MILLS GRIT trainingen - Cardio, Strength en Athletic - zijn ontworpen om het lichaam op verschillende manieren te trainen. Alle drie maken ze gebruik van de allerbeste trainingstechnieken, muziek en workout-choreografie om je te motiveren je grenzen te verleggen.

LES MILLS ORIGIN is een innovatieve bodyweight training gericht op veerkracht, mobiliteit, kracht en spierbalans die ons de mogelijkheden laat verkennen van de fundamentele bewegingen van ons lichaam.

Geïnspireerd door Jiu-Jitsu, geïntegreerde krachttraining en primaire bewegingspatronen, beweegt LES MILLS ORIGIN je lichaam zoals het is ontworpen. Het leert je vrij en nauwkeurig te bewegen. Het geeft je een verhoogd gevoel van verbinding met je lichaam en geest, waardoor je innerlijke kracht naar buiten komt.

 

LES MILLS DANCE is de nieuwste high-energy dansworkout van 45 minuten en bestaat uit 10 losse tracks met ieder een eigen choreografie. Elke release bestaat uit een warm-up, drie cardiopieken en een cool down. In deze dansworkout dans je de nieuwste dance moves op moderne muziek uit verschillende dansstijlen. Tijdens Les Mills Mega Quarterly 2023 lanceren we de allereerste release! 🤩

Bekijk het programma

Maak je klaar voor een sportieve reis door de tijd, waarin we het verleden ontrafelen en de toekomst verkennen en mis dit spectaculaire fitnessevenement niet

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.