Laat je betoveren door de ijzige pracht van de ijstijd, terwijl je geniet van jouw verblijf

Midden in het overwoekerde gebied van de Brabantse Kempen is een oud klooster te vinden, een restant van een ontwikkelde beschaving uit 1953. Navigerend te paard, op basis van verhalen van oude legendes en een geroofd kompas van een veldslag, trof Koning Mills deze Brabantse beschaving aan. Het gerucht gaat al jarenlang dat hier elk jaar een heugelijk feest gevierd wordt: Les Mills Mega Quarterly. Het is dé legende van Fitnessland, een land die voorkomt op vele oude landkaarten, maar nog niet door ieders oog is waargenomen. Volkeren die deze plek wel hebben weten te vinden worden ontvangen met ambachtelijke bieren of warme dranken in de Abdij. Met voldoende bedden is dit tevens de ultieme en veiligste plek om te overnachten, samen met alle anderen die de landkaart gevolgd hebben en het klooster hebben weten te vinden. En de geruchten blijken waar. Slapen, sporten, samen zijn en feesten, het gebeurt allemaal onder het dak van dit oude klooster. Maar, je kunt er ook tot rust komen. 

Voor degene met een oog voor avontuur zullen er velen routes te bewandelen zijn. Bezoek in het Romeinse Badhuis de sauna en het solarium en neem een royale duik in het zwembad. Het logement en de kamers bieden jou viersterren comfort en een eigen badkamer. Wie deze abdij bezoekt kan aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet of de lekkerste gerechten nuttigen van alle culturen in het restaurant Porticato. Er is ook een échte Abdijbar, waar het altijd gemoedelijk is. Ga ook eens kijken in de Wintertuin, want wie weet ontdek je daar nieuwe dingen.

Boek jouw overnachting met korting!

Neem jij deel aan Les Mills Mega Quarterly en wil je blijven slapen? Maak dan gebruik van het speciale Les Mills tarief, zodat je met korting kunt overnachten in NH Koningshof. Het speciale Les Mills tarief is enkel en alleen te boeken via de onderstaande button. Het actietarief is geldig tot en met 21 oktober 2023. De genoemde tarieven zijn exclusief toeristenbelasting.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Jolanda Jacobs via j.jacobs@nh-hotels.com.

Reis door de tijd, van het Dino Tijdperk naar de toekomst, en mis dit spectaculaire sportevenement niet

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.