Workshops

Les Mills is toegewijd aan jouw personal development, zowel op het gebied van lesgeefskills als lifestyle. Het trainer team van Nederland en België creëert regelmatig interessante workshops om jou daarbij te helpen. Ook tijdens Les Mills Mega Quarterly kun je deelnemen aan deze workshops, waarbij dit keer andere sprekers aansluiten om jou te inspireren en van kennis te voorzien!

DE EVOLUTION OF STRENGTH TRAINING

Krachttraining komt al eeuwen voor in diverse culturen. Deze workshop geeft je een interessante historische terugblik en biedt je een boeiend inzicht in de evolutie van krachttraining. De evolutie van krachttraining heeft atleten geïnspireerd om hun fysieke grenzen te verleggen en hun kracht te maximaliseren. Wat betreft de toekomst zijn er vele speculaties over hoe krachttraining zich zal blijven ontwikkelen en hoe dit de manier waarop we fitness en lichaamsbeweging waarnemen zal beïnvloeden. Ook zo benieuwd naar deze evolutie? Schrijf je dan zeker in voor deze workshop!

BREATHWORK: LEAVE ME BREATHLESS!

Ademhalen is de basis van een gezond lichaam. Maar liefst 90% van de mensen gebruikt slechts 30% van hun ademhalingscapaciteit. Ondanks dat de ademhaling automatisch gebeurt, gebeurt het meestal onbewust.

Als je een moment neemt om na te denken over je ademhaling en je er echt bewust van wordt, kan het een krachtig, natuurlijk medicijn worden en vele voordelen opleveren. Ademhaling is nauw verbonden met hoe we ons voelen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Daarom kan ademhaling een sleutel zijn tot verhoogde vitaliteit op alle niveaus.

 

Ontdek in deze workshop je ademhalingspatroon en ga op zoek naar meer ademruimte. Of je nu al ervaring hebt met ademhalingssessies of niet, je bent van harte welkom om mee te doen! 

On stage: a first impression never has a second chance.

Of je nu een toespraak houdt, een presentatie geeft of een Les Mills les geeft voor een grote groep: op een podium staan kan een spannende en uitdagende ervaring zijn. Zo heb je voor een effectieve presentatie niet alleen goede inhoud nodig, maar ook een zelfverzekerde persoonlijkheid. Als National Trainer voor Les Mills Duitsland deelt Sebastian zijn persoonlijke ervaringen op dit gebied. Heeft ook hij weleens last van plankenkoorts? Tot slot geeft hij jou de beste tips om een geweldige eerste indruk achter te laten op het podium. 

Les Mills Qualifications

Les Mills Qualifications: een vernieuwend, meetbaar beoordelingssysteem. Bij Les Mills Qualifications beoordelen we jouw lesgeefkwaliteiten op basis van de 5 Key Elements waarbij je per Key Element een Grade krijgt toegewezen. De scores voor de 5 Key Elementen samen vormen jouw level van lesgeven. Je krijgt zo een beter beeld van de specifieke punten waar je aan kunt werken om jouw lesgeefniveau naar een volgend level te brengen. Tijdens deze workshops vertellen we je alle ins en outs over Les Mills Qualifications.

Reis door de tijd, van het Dino Tijdperk naar de toekomst, en mis dit spectaculaire sportevenement niet

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.