De International Presenters zijn bekend!

Deze editie wordt gaver dan ooit, vol workouts, workshops en een legendarisch feest! De internationale presenters zorgen samen met ons eigen trainer team voor een fantastische experience.

Niemand minder dan Emma Barry en Steven Renata hebben aangegeven naar Les Mills Mega Quarterly te komen! Emma en Steven hebben BODYPUMP naar Nederland en België gebracht en onze eerste trainers opgeleid. Dit zijn dé legends die verantwoordelijk zijn geweest voor het begin van het Les Mills succes, inmiddels al 25 jaar. Heel bijzonder!

 

Ook Rachael Newsham, Ben Main en Bas Hollander komen naar Veldhoven voor deze spectaculaire birthday celebration. Ze kunnen niet wachten om weer op reis te gaan! Vanzelfsprekend houden we een slag om de arm, want er bestaat natuurlijk een (kleine) kans dat ze vanwege wereldwijde beperkingen door coronamaatregelen niet kunnen reizen. Ook Isabell Schruf, Kristin Andersson en Lee Smith zullen weer naar Veldhoven komen. 

 

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.