De International Presenters zijn bekend!

Ben jij klaar voor dé ultieme fitness festival experience? De Les Mills International Presenters staan samen met ons eigen Trainer Team NLBE weer voor je klaar om ook dit jaar een fantastische experience neer te zetten. Maar waar komen de Les Mills International Presenters vandaan, welke programma’s geven ze en wat doen ze in hun vrije tijd? Je leest het in dit artikel!

LEE SMITH
Lee Smith komt uit Schotland en geeft al 15 jaar les. Hij is trainer en presentator voor RPM, LES MILLS SPRINT, BODYCOMBAT, THE TRIP en LES MILLS GRIT. Hij geeft ook les in LES MILLS CORE, BODYBALANCE/BODYFLOW en BODYPUMP. Hij heeft zijn eerste filmopnames voor Les Mills RPM 78 en SPRINT 11 in Amsterdam gedaan en daarnaast RPM 81 en SPRINT 15 in New Auckland. Zijn reden om Les Mills les te geven, is om mensen een kans te geven om te ontsnappen aan de buitenwereld en iedereen onder te dompelen in krachtige muziek en oefeningen. Het instructeur zijn heeft zoveel mooie dingen en mensen in zijn leven gebracht, en heeft hem zelfvertrouwen gegeven om de beste versie van zichzelf te zijn.

ISABELL SCHRUF
Isabell Schruf is 39 jaar oud, en woonachtig in Köln, Duitsland. Ze is LES MILLS Trainer sinds 2004, en geeft BODYJAM, BODYCOMBAT, LES MILLS BARRE en BODYPUMP.

In 2013 was ze in NZ voor het filmen van SH´BAM #13 en in 2017 in AMSTERDAM voor BODYCOMBAT #75. Daarnaast studeerde ze Design in Keulen en NYC en lanceerde ze in 2009 haar eigen modelabel – GY´BELL.

Ook werkt ze als Freelance Stylist, Systemisch Coach en NASM Personal Trainer. Ze houdt van reizen, verschillende culturen zien en de energie en denkwijze van anderen in haar opnemen. Ook houdt ze van mode, design en binnenhuisarchitectuur, daarom is ze gek op New York en Amsterdam.

JORGE SCOTT
Jorge Scott is een Noordse Les Mills Trainer en gesponsord Reebok atleet. Hij is trainer in BODYPUMP, LES MILLS GRIT en BODYCOMBAT. Daarnaast geeft hij ook les in LES MILLS SPRINT en LES MILLS TONE. Jorge houdt ervan om de gezondheid van mensen te verbeteren en ze te motiveren om hun fitnessdoelen te bereiken.

Hij ontmoet graag nieuwe fitnessenthousiastelingen om met hen de passie voor fitness en gezondheid te delen.

@scottgritforlife

KRISTIN ANDERSSON
Kristin Andersson is 40 jaar en woont in de winter in Stockholm en in de zomer aan de westkust van Zweden samen met haar kleine puppy Lady Cava.

Ze is begonnen met freestyle lessen en spinning op 17-jarige leeftijd. Zonder te weten wat het was, werd ze naar BODYPUMP IT gestuurd in het jaar 2000. De clean en press samen met de muziek greep haar, waarna ze vanaf 2007 tot vandaag de dag actief is als mastertrainer en presentator in BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYATTACK, LES MILLs CORE en THE TRIP.

Ze heeft deel uitgemaakt van Les Mills filmproducties voor BODYBALANCE 60, 64 en UNITED, BODYATTACK 84, Les Mills CORE 30 en LES MILLS TONE (voorheen BODYVIVE 28 & 32)

Buiten Les Mills runt ze haar eigen bedrijf als business development manager binnen e-commerce, is ze persoonlijke transformatie coach en spreker, gepassioneerde Yoga docent en opleider aan een personal training school. 

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.