11 november 2023, Veldhoven

Sportieve tijdreis: Beleef het verleden in het heden!

Hét ultieme indoor fitness festival voor fans en instructeurs van groepsfitness, waar je wordt ondergedompeld in een workout en party experience! Les Mills Mega Quarterly – TIMEWARP is een evenement dat georganiseerd is door Les Mills. Benieuwd naar de vorige editie?

Programma

Geniet ook dit jaar weer van een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Beleving

Laat je tijdens dit ultieme indoor fitness festival onderdompelen in een fantastische workout en party experience.

Tickets

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Zorg dan dat jij dit ultieme indoor fitness festival niet mist!

TIMEWARP

Maak je klaar voor een sportieve reis door de tijd, waarin we het verleden ontrafelen en de toekomst verkennen. Neem een duik in de geschiedenis en laat je inspireren door glorieuze beschavingen en verloren werelden tijdens Les Mills Mega Quarterly 2023.

Voel & Beleef

Les Mills Mega Quarterly is hét ultieme indoor fitness festival voor fans en instructeurs van groepsfitness waar je wordt ondergedompeld in een workout en party experience! Van workouts en activiteiten met ’s werelds beste presenters tot de legendarische Les Mills party op zaterdagavond: het vindt allemaal plaats met elkaar onder één dak!

"Laat je inspireren door de kosmische kracht van sport, waar tijd en ruimte samensmelten"

- Les Mills Mega Quarterly

oude legendes en bewaarde familierecepten

Lees hier meer waardevolle informatie die is verzameld in de Time Warp.

LES MILLS MEGA QUARTERLY 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.