Workshops

Les Mills is toegewijd aan jouw personal development, zowel op het gebied van lesgeefskills als lifestyle. Het trainer team van Nederland en België creëert regelmatig interessante workshops om jou daarbij te helpen. Ook tijdens Les Mills Mega Quarterly kun je deelnemen aan deze workshops, waarbij dit keer andere sprekers aansluiten om jou te inspireren en van kennis te voorzien!

THE PuRSUIT OF HAPPINESS

Maak van iedere dag jouw geluksdag! Maar, hoe word je een gelukkig mens? Dat begint al door goed voor je lichaam en geest te zorgen. Zo vergroot je het geluksgevoel. Het mooie is dat je hier meer invloed op hebt dan je denkt. Wist je dat 45% van je geluk maakbaar is? Geluk is niet alleen maar een gevoel en niet ongrijpbaar, want het is wetenschappelijk bewezen dat je met 12 levensvaardigheden je geluk kunt vergroten. Tijdens de workshop ga je deze met theorie en oefeningen ontdekken.

Over de presenter
Annelieke reisde de hele wereld over en leerde op die manier ook welke sleutels er in verschillende culturen zijn gevonden voor geluk. Met haar energie inspireert ze andere mensen om zich verder te ontwikkelen en het ultieme geluk te vinden.

THE POWER OF LAUGH

Wist je dat een neplach hetzelfde effect op je hersenen heeft als een echte lach? Bij het opkrullen van je mondhoeken, maak je endorfine aan: het gelukshormoon! Tegelijkertijd verminder je het stresshormoon. Lachen “zonder reden” is dus net zo gezond als de slappe lach krijgen. Tijdens deze workshop ga je met een lachcoach aan de slag om te leren hoe je een lach op kunt wekken. Samen met de groep leer je wat lachen écht is. Dit werkt verbindend en brengt een hele leuke energie de groep in. Het wordt een bijzondere en unieke ervaring met vooral veel lol!

Over de presenter
Bente Adriaens wil met haar workshops de positieve effecten van het lachen onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Vooral de mogelijkheden van ‘lachen zonder reden’. Sinds 2013 geeft Bente workshops in het bedrijfsleven. Als improvisatieacteur, provocatief coach en lach en mopperexpert, heeft zij een ultieme combinatie om je team in beweging te brengen.

HOW TO PROMOTE HEALTHY BEHAVIOR OF YOUR MEMBERS

Mede door de pandemie is de aandacht voor onze gezondheid toegenomen. Jij bent een rolmodel voor jouw groepsfitnessdeelnemers, maar hebt slechts beperkte tools die je als ondersteuning kunt aanbieden in het stimuleren van gezond gedrag bij jouw groepsfitnessdeelnemers. Je kunt echter wel gezond gedrag promoten en jouw deelnemers inspireren. Tijdens deze workshop leer je welke praktische tips en inzichten jij je deelnemers kan meegeven voor het verbeteren van hun leefstijl. Het speerpunt is daarbij vooral het langdurig volhouden van gezond gedrag.

Over de presenter
Jan Middelkamp promoveerde op het gebied van gedragsverandering aan de Radboud Universiteit door jarenlang de werking van (zelf)motivatie te bestuderen. Jan is Development Director bij de HDD GROUP, de distributeur van Les Mills in Nederland en Vlaanderen.

YOUR FUTURE CAREER IN FITNESS

Corona heeft ons wederom met de neus op de feiten gedrukt: mensen met onderliggende aandoeningen vormen een groter risico op een ernstiger ziekteverloop dan mensen die een stuk fitter door het leven gaan. Steeds meer mensen geven om die reden het werken aan een healthy lifestyle hun prioriteit. Hierdoor verminderen of voorkomen ze de kans op ernstige ziekte. Dit is een mooie kans voor de branche, maar ook jouw carrière als professional! We vinden het telkens weer fantastisch om voor de groep te staan en mensen te motiveren. Maar we hebben meer potentie in ons dan we misschien weten. Wij kunnen mensen op nóg veel manieren helpen! In deze workshop word je geïnspireerd met de mogelijkheden. Van het worden van Les Mills instructeur en daar voorbij, zoals: personal trainer, leefstijlcoach en een eigen studio. Laat je inspireren door twee succesvolle ondernemers, die ooit zijn begonnen waar jij vandaag de dag staat.

Over de presenter
Maaike Oldeboer en Kelby Jongen

Heb jij nog geen tickets?

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Kom dan naar het ultieme indoor fitness festival op 13 november in Veldhoven! Het wordt een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.