Sleep IS A Gift

Midden in het mysterieuze bos van de Brabantse Kempen rijst een oud klooster op. Een doorgewinterde landkaartlezer vindt deze magische plek, zo’n 4 mijl hemelsbreed ten zuidwesten van de stadskern van dé Lichtstad van de Lage Landen. Eens per jaar treedt hier een magisch fenomeen op: Les Mills Mega Quarterly. Het is dé legende van Fitnessland. In deze warme Abdij ben je welkom om te verblijven, samen met anderen die net als jij de wereld fitter willen maken. Slapen, sporten en feesten, het gebeurt allemaal onder het dak van dit oude klooster. Maar, je kunt er ook tot rust komen. 

Bewandel het pad door het betoverende bos en verwacht het onverwachte. Bezoek d e sauna en het solarium en neem een duik in het zwembad.Het logement en de kamers bieden jou viersterren comfort en een eigen badkamer. Wie deze abdij bezoekt kan aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet of de lekkerste gerechten nuttigen in het restaurant Porticato. Er is ook een échte Abdijbar, waar het altijd gemoedelijk is. Ga ook eens kijken in de Wintertuin, want wie weet ontdek je daar nieuwe dingen.

Boek jouw overnachting met korting!

Neem jij deel aan Les Mills Mega Quarterly en wil je blijven slapen? Maak dan gebruik van het speciale Les Mills tarief, zodat je met korting kunt overnachten in NH Koningshof. Het speciale Les Mills tarief is enkel en alleen te boeken via de onderstaande button.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.