FAQ

AANMELDPROCEDURE

Via www.portal.lesmills.nl kun je als instructeur inloggen met je pasnummer en het bijbehorende wachtwoord via de middelste optie ‘instructeurs login’. Wanneer je je wachtwoord niet meer weet kun je op ‘wachtwoord vergeten’ klikken en zo een nieuw wachtwoord ontvangen in je e-mail. Let op: dit is een wachtwoord dat je niet kunt wijzigen naar een eigen wachtwoord.

Je kunt hier je inschrijvingen en tickets terug zien. Mocht jouw club het Mega Quarterly niet vergoeden dan kun je via dit portaal ook zelf je ticket kopen. Het tarief voor jou als instructeur is tevens € 109,95 excl. btw. Houd er dus rekening mee dat je bij een eigen betaling ook de btw betaalt.

Via www.portal.lesmills.nl kun je inloggen via de linker optie ‘club-login’. De username is een 5-cijferige code en je eventueel zelf ingestelde wachtwoord. Weet je dit wachtwoord niet meer, dan kun je een wachtwoord reset aanvragen. Deze zal enkel binnenkomen op het mailadres van de bij Les Mills bekende contactpersoon van de club. Aanmeldingen die voor instructeurs via het clubportaal worden gedaan komen op de factuur aan de club.

Je ticket is goed voor 4 masterclasses, onbeperkt aantal Generic Workshops en het feest. Bij jouw naam zie je dan alle mogelijke lessen. Is een les vol dan zal het systeem dit aangeven. Je kunt geen lessen boeken die elkaar overlappen dus stel zelf een programma samen dat goed verdeeld is qua tijd en intensiteit. Je kunt direct ADD-ONS toevoegen óf je kunt dit altijd later nog doen. Denk hierbij aan een extra masterclass, het eventshirt of de releases van het programma waar jij voor gecertificeerd bent.

NOTE: ben jij een Basic-Fit of FFF/SC instructeur dan gelden er andere voorwaarden voor de tickets die vanuit de club worden afgenomen. Neem hiervoor goed je mail door of neem contact op met je teamleider/clubmanager.

Ja, dat kan! Ga naar portal.lesmills.nl en log in als instructeur met jouw pasnummer en wachtwoord. Vervolgens zie je waar je al voor ingeschreven bent en kan je hier zelf via ADD-ONS masterclasses aan toevoegen en direct afrekenen via iDeal of Creditcard. Een extra Masterclass kost € 15,00 excl. btw.

Als je bij meerdere clubs lesgeeft dan zal je zelf moeten navragen wie voor jou de volledige aanmelding van het Mega Quarterly kan/wil doen. Je kunt dus nu via 1 club al je programma’s volgen omdat je aan 4 lessen deel kan nemen. Je kunt maar door 1 club aangemeld worden. Ben je volgens het portal van de club niet zichtbaar, neem dan contact met ons op via kwartaalopleidingen@lesmills.nl . Dit heeft dan te maken met een instelling in jouw account die wij kunnen omzetten.

Mocht je het eventshirt niet bij je ticket gekocht hebben dan kan je deze nog los kopen in de Les Mills x Reebok Clothingshop op locatie! Beperkte voorraad.

In het ticket van het Mega Quarterly zit de release niet inbegrepen. Mocht je de release van jouw programma waar je gecertificeerd voor bent in je portaal en Les Mills App willen hebben dan dien je deze los af te nemen als ADD-ON. We kunnen deze voor een gereduceerd tarief aanbieden voor € 15,00 excl. btw (i.p.v. € 29,95 excl. btw). Na aanschaf van de release vóór het Mega Quarterly zal je deze uiterlijk 26 mei voor 17.00 uur in je account hebben. Controleer altijd eerst goed je (al gedane)  inschrijvingen en aanmeldingen via www.portal.lesmills.nl en aanmeldingen alvorens je een bestelling doet, zodat je niet 2x hetzelfde aanschaft. Annuleren is namelijk niet meer mogelijk.

Waarschijnlijk sta je dan als ambassadeur voor het programma, met het mailadres van jou óf de club gekoppeld. Hierdoor wordt er op naam al een digitale kit besteld. Staat niet jouw eigen mailadres vermeld bij jouw rol als ambassadeur, dan kan de release los nabesteld worden ná het Mega Quarterly door jouw club via bestellingen@lesmills.nl. Dit lukt dus niet via de portal helaas.

Heb je een zelfstandige instructeur overeenkomst met LES MILLS? Dan kun je als ‘zelfstandige’ inloggen via de linkeroptie op www.portal.lesmills.nl met de codes die je ook gebruikt om je reguliere kwartaalinschrijvingen te doen, let op: dit is dus niet je pasnummer op je Les Mills pasje! Dit betreft de inlog van jouw account van je zelfstandige overeenkomst. Deze heb je eerder per mail ontvangen. Je betaalt als zelfstandige instructeur een gereduceerd tarief dat je per factuur na het Mega Quarterly zal ontvangen. Deelname aan het Mega Quarterly is dus geen onderdeel van je zelfstandige overeenkomst.

Ja, de release van het Mega Quarterly is wel een onderdeel van je overeenkomst. Je hoeft hiervoor dus geen extra aanvraag te doen. De release zal uiterlijk 26 mei voor 17.00 uur in je account staan.

Ben je een zelfstandige instructeur, dan kan jij een fan/consument ook via jouw account aanmelden! Volg hiervoor de stappen in de portal om een consument toe te voegen. Nadat je een bevestiging hebt gehad van Les Mills NL/BE dan staat die persoon er bij in jouw account en kan je een programma samenstellen. Hierna kan je ook direct betalen. Dit is dus anders ten opzichte van de betaalwijze van jou als zelfstandige instructeur zelf, deze gaat namelijk wél middels een factuur. Als zelfstandige instructeur heb jij een kortingstarief, de fan/consument die je onder jouw account inschrijft komt tegen normaal tarief € 109,95 excl. btw op jouw factuur te staan.

Je gaat naar de website www.megaquarterly.com en klikt op consument. Heb je al eens eerder een ticket gekocht met jouw bestaande mailadres? Vraag dan een wachtwoord reset aan, anders zal je tegen een duplicaat-melding oplopen. Meld je je voor de eerste keer aan als consument, doorloop dan de stappen naar het maken van een eigen account. Hierna kan jij je ticket samenstellen en direct afrekenen.

Dit kan helaas niet, vol is vol omdat de gekochte tickets en daarmee alle plekken, vast staan. Tickets zijn niet meer te annuleren.

Als er nog plekjes voor de gewenste les zijn dan kan dat. Je kunt dit regelen bij de informatiebalie op het Mega Quarterly. Zie hiervoor de plattegrond. Let op: deze extra les moet direct zelf betaald worden (€ 15,00 excl. btw), er kan achteraf geen factuur worden verstuurd.

Iedere keer als iemand (die zelf geen instructeur is) jouw code gebruikt, ontvangen zowel de instructeur als de fan/consument die jouw code gebruikt, een mail met een kledingcheque t.w.v. 5 euro. De korting kan onbeperkt oplopen, zo kan je een geheel nieuwe Reebok outfit bij elkaar sparen!
Let op: deze code geldt alleen voor inschrijvingen die de fan/consument (die zelf geen instructeur is) voldoet via www.megaquarterly.com. De kleding vouchers kunnen ingeleverd worden in de clothing store op het Mega Quarterly.

EVENT

Ook dit jaar vindt Les Mills Mega Quarterly plaats in NH Koningshof, Locht 117, 5504 RM te Veldhoven. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Via de website kan je op de speciale link klikken om doorgelinkt te worden naar de aanbieding voor een hotelovernachting voor Les Mills instructeurs en fans! Deze aanbieding is geldig tot en met 29 april 2022. Na die datum zal je het dan geldende tarief betalen.

Ja zeker! Het Megakwartaal telt voor 5 touchpoints per programma (waarin je gecertificeerd bent).

Je ticket is goed om deel te nemen aan 4 programma’s! Je kunt dus ook deelnemen aan lessen waar je geen gecertificeerde instructeur voor bent. In de Kempenhal bieden we ook lessen aan die vallen onder 1 van de 4 masterclasses die je kan kiezen. Naast de 4 masterclasses kan je ook onbeperkt deelnemen aan de Generic Workshops. Wil je aan meer dan 4 masterclasses deelnemen, dan kan je (zelf) de ADD-ON bij boeken voor € 15,00 excl. btw per masterclass.

Ja dat kan, als je die dag 2x wil BODYPUMPEN bijvoorbeeld. Wel adviseren wel om een variatie te kiezen in jouw dagprogramma.

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk nadat je je keuze hebt gemaakt via het aanmeldportaal en je ticket definitief is. Stel je programma dan ook goed samen alvorens je de bestelling of betaling afrondt.

Dit kunnen we helaas nog niet aangeven.

Je dient je Les Mills ID card te laten scannen bij de ingang van de zaal, jouw inschrijving staat daaraan gekoppeld. Let er zelf op dat jij je kaartje laat scannen, anders wordt jouw deelname niet geregistreerd en loop je de touchpoints mis.

 

Ben je geen instructeur? Dan laat je je (geprinte) ticket scannen bij de ingang van de zaal.

Nee, je gaat naar binnen op volgorde van de rij en je kunt dan een plekje uitzoeken waar jij het fijn vindt om mee te doen. Wanneer dit een fietsprogramma betreft dan kies je een eigen fiets uit.

Ja, dit kwartaal kun je weer deelnemen aan een Boxing try-out! Deze les zal wel als 1 van de 4 masterclasses gelden die in je ticket ingesloten zitten. Materiaal wordt verzorgd door ons.

Deze kan je ophalen bij de informatiebalie van Les Mills. Kijk op de plattegrond waar je die kan vinden op de locatie. Je dient hiervoor je pasje of je ticket te laten scannen. Voor elke deelnemer aan het Mega Quarterly is er 1 goodie.

Er zijn geen kluisjes aanwezig, waardoor je de mogelijkheid hebt om je tas mee te nemen in de zalen. Ook kan je steeds de locatie in en uit dus je kunt ook terug naar de auto.

Er is een heren en dames kleedkamer aanwezig op locatie. Tevens zijn er een aantal kamers in gebruik van het hotel waar je kunt douchen en omkleden. Deze kan je terugvinden op de plattegrond van het evenement. Beschikbaarheid is op basis van inloop.

Nee, zonder inschrijving is dit is helaas niet mogelijk.

Ja, dat kan. In de Kempenhal zal het horecaplein zijn waar broodjes en drankjes gekocht kunnen worden. Wil je het wat uitgebreider, dan ben je welkom in de bar/het restaurant van NH Koningshof zelf.

Ja, het is gratis parkeren bij de locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Ja, er stopt een bus vlakbij de locatie. Check www.9292ov.nl wat voor jou de snelste verbinding is! Houd er alleen rekening mee dat de bussen maar tot een bepaalde tijd rijden, mocht je ook aanwezig willen zijn bij het feest!

Party

Nee, de party op zaterdagavond is gratis toegankelijk voor alle  Les Mills Mega Quarterly deelnemers. Kosten voor consumpties zijn op eigen rekening. Er wordt gewerkt met consumptiemunten.

Nee hoor, je mag gratis een vriend(in) meenemen naar het feest op zaterdagavond. Ook zij hoeven geen kaartje te kopen, maar consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Nee dat hoeft niet, bij jouw ticket zit sowieso je aanmelding voor het feest. Wil je onbezorgd kunnen feesten? Kijk dan eens of de hotelovernachting een optie voor je is!

Het Megakwartaal én het feest is volledig in het thema dus verkleed gaan wordt zeker gewaardeerd, maar is niet verplicht. Eerdere jaren hebben laten zien bijna iedereen verkleed gaat! Check dus goed wat jouw favoriete Fantasy-karakter is en dan zien we jou op hopelijk op het feest!

Digitale release

Nee, je digitale release zit niet inbegrepen. Deze dient jouw club of jij zelf na te bestellen als dit niet is aangevinkt als ADD ON bij de aanmeldprocedure. Hiervoor geldt een aangepast tarief van € 14,95 excl., btw in plaats van € 29,95 excl. btw. In de week na het Mega Quarterly zal de informatie mail over het nabestellen van de digitale release gestuurd worden naar de clubs en instructeurs.

Indien er tijdens je inschrijving is aangegeven dat je de digitale release kit moet ontvangen, dan ontvang je die in de week ná het evenement. Let op, dit moet pér programma worden aangegeven. Een digitale release kit kost € 15,00 excl. BTW per programma, per instructeur. Dit tarief geldt enkel bij deelname aan Les Mills Mega Quarterly 2021. Ben je ambassadeur instructeur? Dan ontvang je de digitale release kit automatisch in de week ná Les Mills Mega Quarterly.

In de week ná het evenement, ontvangen de deelnemende clubs en ambassadeur instructeurs aan Les Mills Mega Quarterly de digitale release kit.

Als reguliere instructeur zal je niet automatisch de release ontvangen als je geen deelname hebt aan de kwartaalworkshops. Deze kan je los nabestellen na het laatste kwartaalweekend. Hierover zal je weer een informatiemail ontvangen hoe en wanneer je deze kan bestellen. Als je aangesteld bent als ambassadeur voor je club met jouw mailadres daaraan gekoppeld, dan zal je deze wel ontvangen na het laatste kwartaalweekend.

CORONAMAATREGELEN

Het 1G beleid is komen te vervallen. Dit betekent dat je geen Coronatoegangsbewijs nodig hebt voor entree en je niet hoeft te Testen voor Toegang. Uiteraard kan dit veranderen en raden we je aan de nieuwste maatregelen in de gaten te houden via rijksoverheid.nl.

Kwartaalworkshops q2

Het Mega Quarterly van Les Mills gaat om de beleving, de connectie, de experience, het thema in elke zaal en gang van de locatie en het familiegevoel van Les Mills die we op 1 dag laten samenkomen. Een livestream vanuit deze locatie kan daarmee niet hetzelfde uitstralen wat wij willen bereiken met het Mega Quarterly.
We bieden naast het Mega Quarterly nog een regulier live kwartaal aan op 28 mei in Nieuwegein.

Zoals altijd bieden we 1 weekend(dag) aan naast het Mega Quarterly. Het grootste gedeelte van onze Les Mills instructeurs gaat naar het Mega Quarterly waardoor wij 1 ander live kwartaaldag organiseren.

Per jaar dien je 15 touchpoints per programma te behalen. Deze kan je behalen uit de kwartaalworkshops, generic workshops, opleidingen en/of webinars. Wanneer je in Q2 niet kan deelnemen zorg er dan voor dat je voldoende inschrijvingen en deelnames hebt voor de rest van 2022.

Heb jij nog geen tickets?

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Kom dan naar het ultieme indoor fitness festival op 21 mei in Veldhoven! Het wordt een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.