FAQ

LES MILLS MEGA QUARTERLY GEANNULEERD

We zullen de inschrijving kosteloos annuleren en hiervoor dus geen factuur sturen.

Wij storten het volledige bedrag aan je terug. Begin volgende week krijg je hierover aanvullende informatie.

Wij storten het volledige bedrag aan je terug. Begin volgende week krijg je hierover aanvullende informatie.

NH Koningshof heeft besloten de hotelkamers kosteloos door te schuiven naar 2022. Les Mills Mega Quarterly 2022 staat gepland op zaterdag 12 november 2022. Indien je de hotelreservering alsnog wilt annuleren, neem dan contact op via: groups.nhkoningshof@nh-hotels.com.

Zaterdag 27 november 2021 staat het ONLINE reguliere kwartaal op de planning. Hier streamen we de nieuwste releases.

Nee, je inschrijving wordt niet automatisch omgezet. Geef dus snel aan je club de masterclasses door die je wilt volgen en laat je inschrijven. Klik hier voor het programma!

Helaas kunnen we door de maatregelen het evenement simpelweg niet door laten gaan. We hebben per direct de stekker eruit moeten trekken en direct weer alle vrachtauto’s moeten inladen. We vinden het heel vervelend voor iedereen die al onderweg of op locatie is.

Les Mills Mega Quarterly is een event van ’s ochtends tot ’s avonds. Daarom zijn wij genoodzaakt het volledige event te annuleren. Gezien de huidige situatie en de oproep van het kabinet is het niet verantwoord om Les Mills Mega Quarterly door te laten gaan. Veiligheid staat bij ons voorop!

EVENT

Ook dit jaar vindt Les Mills Mega Quarterly plaats in NH Koningshof, Locht 117, 5504 RM te Veldhoven. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Wil je blijven slapen? Boek dan hier je hotelovernachting! Zorg dat je er snel bij bent, want we merken dat de hotelkamers vaak snel volgeboekt zijn tijdens dit evenement.

Jazeker! NH Koningshof beschikt over diverse horecagelegenheden binnen de locatie waarvan je gebruik kunt maken. Ook tijdens het evenement is er horeca beschikbaar in de Kempenzaal.

Er zijn enkele kleedkamers aanwezig waar je jezelf kunt omkleden. Volg de routingborden tijdens het evenement om ze te bereiken.

Er is een heren en dames kleedkamer aanwezig op locatie. En er zijn een aantal kamers in gebruik van het hotel waar je je kan omkleden en/of douchen. Deze kan je terugvinden op de plattegrond van het evenement

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig op de locatie. We vragen je om zo min mogelijk spullen mee te nemen als je de zaal in gaat. Let op, laat waardevolle spullen niet achter in de kleedkamer!

Het Megakwartaal van Les Mills gaat om de beleving, de connectie, de experience, het thema in elke zaal en gang van de locatie en het familiegevoel van Les Mills die we op 1 dag laten samenkomen. Een livestream vanuit deze locatie kan daarmee niet hetgeen uitstralen wat wij willen bereiken met het Megakwartaal.
Het reguliere kwartaal zal online zijn op zaterdag 27 november.

Zoals altijd bieden we een weekend(dag) aan naast het Megakwartaal in Q4. Het grootste gedeelte van onze Les Mills instructeurs gaat naar het Megakwartaal waardoor wij een ander kwartaalweekend organiseren online.

Ja zeker! Het Megakwartaal telt voor 5 touchpoints per programma (waarin je gecertificeerd bent).

Je ticket is goed om deel te nemen aan 4 programma’s! Je kan dus ook deelnemen aan lessen waar je geen instructeur voor bent. Naast je 4 programma’s kan je ook onbeperkt deelnemen aan de Generic Workshops.

Ja dat kan, als je dit dag 2x wil BODYPUMPEN bijvoorbeeld. Wel is het raadzaam om een variatie te kiezen in jouw programma.

Ja, dit kwartaal kan je weer deelnemen aan een try-out! Deze les zal wel als 1 van de 4 lessen gelden die in je ticket ingesloten zitten.

Via de website kan je op de speciale link klikken om doorgelinkt te worden naar de aanbieding voor een hotelovernachting voor Les Mills instructeurs en fans!

Dit kunnen we helaas nog niet aangeven.

Je dient je Les Mills ID card te laten scannen bij de ingang van de zaal, jouw inschrijving staat daaraan gekoppeld. Let er zelf op dat jij je kaartje laat scannen, anders wordt jouw deelname niet geregistreerd en loop je de touchpoints mis.

Ben je geen instructeur? Dan laat je je ticket scannen bij de ingang van de zaal.

Deze kan je ophalen bij de informatiebalie van Les Mills. Kijk op de plattegrond waar je die kan vinden op de locatie.

Nee, je gaat naar binnen op volgorde van de rij en zal dan een plekje mogen uitzoeken waar jij het fijn vindt om mee te doen. Wanneer dit een fietsprogramma betreft dan kies je een eigen fiets uit.

Nee, zonder inschrijving is dit is helaas niet mogelijk.

Indien op dat moment nog beschikbaar, dan kan dit bij de infobalie op het Mega Quarterly. Let op: dit kan alleen door op locatie zelf te betalen, er kan achteraf geen factuur worden verstuurd.

Ja, het parkeren is gratis bij de locatie.

Ja, er stopt een bus vlakbij de locatie. Check www.9292ov.nl wat voor jou de snelste verbinding is! Houd er alleen rekening mee dat de bussen maar tot een bepaalde tijd rijden, mocht je ook aanwezig willen zijn bij het feest!

Party

Nee, de party op zaterdagavond is gratis toegankelijk voor alle  Les Mills Mega Quarterly deelnemers. Kosten voor consumpties zijn op eigen rekening. Er wordt gewerkt met consumptiemunten.

Nee hoor, je mag gratis een vriend(in) meenemen naar het feest op zaterdagavond. Ook zij hoeven geen kaartje te kopen, maar consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Nee dat hoeft niet, bij jouw ticket zit sowieso je aanmelding voor het feest. Wil je onbezorgd kunnen feesten? Kijk dan eens of de hotelovernachting een optie voor je is!

Het Megakwartaal én het feest is volledig in het thema dus verkleed gaan wordt zeker gewaardeerd, maar is niet verplicht. Eerdere jaren hebben laten zien bijna iedereen verkleed gaat! Check dus goed wat jouw favoriete Fantasy-karakter is en dan zien we jou op hopelijk op het feest!

Digitale release

Nee, je digitale release zit niet inbegrepen. Deze dient jouw club of jij zelf na te bestellen als dit niet is aangevinkt als ADD ON bij de aanmeldprocedure. Hiervoor geldt een aangepast tarief van €14,95 excl btw ipv €29,95 excl btw. In de week na het Megakwartaal zal de informatie mail hierover gestuurd worden naar de clubs en instructeurs hoe je deze kan nabestellen.

Indien er tijdens je inschrijving is aangegeven dat je de digitale release kit moet ontvangen, dan ontvang je die in de week ná het evenement. Let op, dit moet pér programma worden aangegeven. Een digitale release kit kost € 15,00 excl. BTW per programma, per instructeur. Dit tarief geldt enkel bij deelname aan Les Mills Mega Quarterly 2021. Ben je ambassadeur instructeur? Dan ontvang je de digitale release kit automatisch in de week ná Les Mills Mega Quarterly.

In de week ná het evenement, ontvangen de deelnemende clubs en ambassadeur instructeurs aan Les Mills Mega Quarterly de digitale release kit.

Als reguliere instructeur zal je niet automatisch de release ontvangen als je geen deelname hebt aan de kwartaalworkshops. Deze kan je los nabestellen na het laatste kwartaalweekend. Hierover zal je weer een informatiemail ontvangen hoe en wanneer je deze kan bestellen. Als je aangesteld bent als ambassadeur voor je club met jouw mailadres daaraan gekoppeld, dan zal je deze wel ontvangen na het laatste kwartaalweekend.

CORONAMAATREGELEN

Alle bezoekers vanaf 13 jaar zijn verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien. Het coronatoegangsbewijs (QR CODE) samen met het identiteitsbewijs zal bij de ingang worden gecontroleerd. Een coronabewijs is een:

  • vaccinatiebewijs
  • herstelbewijs
  • negatieve testuitslag

 

Zonder een geldige QR-code kom je helaas de locatie niet binnen en kan je dus niet deelnemen. LET OP: je bent zelf verantwoordelijk om dit mee te nemen, te printen, etc. Kun je dit niet overhandigen dan kun je niet deelnemen en zal Les Mills het bedrag niet restitueren.

Nee, er zijn geen sportvakken meer. Iedereen kan een plek zoeken en op gepaste manier afstand houden.

Nee dit is niet meer verplicht vanuit de overheid, maar mag zelf toegepast worden indien gewenst. Respecteer een ander wanneer diegene nog om afstand vraagt.

Nee dit is niet meer verplicht vanuit de overheid. Wel mag je deze dragen indien gewenst. LET OP: draag geen mondkapje tijdens het sporten.

Na het afronden van de boeking via het registratieportaal is het niet meer mogelijk om je inschrijving te annuleren of te wijzigen. In het geval dat het event geannuleerd moet worden van overheidswege in verband met aangescherpte COVID-maatregelen, zal Les Mills met een passende oplossing komen, zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van het event naar een andere datum.

Nee, het ticket van het Megakwartaal is niet te annuleren, heb je klachten laat je dan zo snel mogelijk testen bij de GGD, zodat je met een negatieve test wel deel kan nemen.

Heb jij nog geen tickets?

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Kom dan naar het ultieme indoor fitness festival op 13 november in Veldhoven! Het wordt een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.