WHAT TO DO?

In het hart van Fantasia vind je Wonderland; een magische plek waar niets is wat het lijkt. Het vormt de levensader op de landkaart van Fantasia en voert je langs allerlei werelden en dingen om te doen. Vergeet niet om tijdens het evenement de tijd te nemen om Wonderland te ontdekken! We geven je een extra plattegrond mee om je route alvast uit te stippelen.
Bekijk hieronder alle activiteiten.

Clothing shop

Vergeet je kortingsbon niet mee te nemen, want aan het pad kom je de Reebok x Les Mills Clothing Shop tegen. De Hoedenmaker heeft zijn stof dit keer gebruikt voor een nieuwe collectie sportkleding die je in deze winkel kunt zien, voelen, passen en daarna meteen aan kunt trekken voor je workout! De Clothing Shop is geopend vanaf 8.30 uur.

Food corner

Een gewone Tea Party is niets in vergelijking met de heerlijke koffie, thee, lunch, versnaperingen en nog veel meer dat je kunt krijgen van de Koningshof chef-kok. Pak tussendoor even een moment om bij te komen van al die indrukwekkende sessies en geef jezelf een energie boost, zodat je daarna weer door kunt. De Food Corner is geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

Massage

Een goed moment om even te gaan liggen en je ogen te sluiten. Jouw hele lijf voelt de experience van top tot teen en vindt dat heel indrukwekkend. Deze magische handen weten precies welk werk ze moeten doen, zodat jij je pad kunt vervolgen voor de rest van de dag (en nacht). Vergeet daarom niet om een bezoekje te brengen aan de massagestand.

Workouts

Hét ultieme life-changing fitness experience gevoel ervaar je tijdens de workouts met ’s werelds beste presenters. Het team van Nederland en België staat internationaal bekend om hun world-class teaching skills, waarbij connectie en performance hoog in het vaandel staan. Doe mee met de lancering van de nieuwste Les Mills workout releases en geniet! Work hard, play hard! Bekijk welke presenters er aanwezig zullen zijn en wat het workout-programma is.

Workshops

Les Mills is toegewijd aan jouw personal development, zowel op het gebied van lesgeefskills als lifestyle. Het trainer team van Nederland en België creëert regelmatig interessante workshops om jou daarbij te helpen. Ook tijdens Les Mills Mega Quarterly kun je deelnemen aan deze workshops, waarbij regelmatig een externe spreker aansluit om jou te inspireren en van kennis te voorzien!

Party

Een echte Les Mills Mega Quarterly fan begint de dag met het motto: At night, we celebrate! Ontdek het bruisende nachtleven van Fantasia en sluit de dag af met een line-up van geweldige DJ’s! Het thema is Fantasia, dus kom verkleed als je favoriete fantasiefiguur van bekende films. The Neverending Stories continu at night! Vergeet niet om op tijd je hotelkamer te boeken als je naar het feest gaat.

Fantasia info

Heb je een vraag of onze hulp nodig tijdens het evenement? Onze infodesk bevindt zich tegenover de Neverland (Genderzaal) en is geopend van 8.30 tot 18.00 uur. We helpen je graag!

Heb jij nog geen tickets?

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Kom dan naar het ultieme indoor fitness festival op 13 november in Veldhoven! Het wordt een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.