A LAND OF NEVERENDING STORIES

A LAND OF NEVERENDING STORIES.

Workout
& Party experience

Hét ultieme indoor fitness festival voor fans en instructeurs van groepsfitness, waar je wordt ondergedompeld in een workout en party experience! Les Mills Mega Quarterly – Fantasia is een evenement dat georganiseerd is door Les Mills. Benieuwd naar de vorige editie?

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Programma

Geniet ook dit jaar weer van een toffe editie vol workouts, workshops en een legendarisch feest, dus zorg dat je erbij bent.

Beleving

Laat je tijdens dit ultieme indoor fitness festival onderdompelen in een fantastische workout en party experience.

Tickets

Wil jij je wanen in een wereld vol illusies waar niets is wat het lijkt? Zorg dan dat jij dit ultieme indoor fitness festival niet mist!

Ontdek de magie van Fantasia

Tijdens Les Mills Mega Quarterly 2021 is een unieke en magische beleving gegarandeerd. Maar we hebben nu een leuke verrassing om jouw ervaring nog magischer te maken….
Turn the cards to find magic!

WONKA’S SILVER TICKET

In de uitnodiging vind je een zilveren ticket van Mr Wonka. Kom naar Les Mills Mega Quarterly en lever het ticket in bij de 'Candy Corner' en maak kans op een gouden ticket.

WONKA'S GOLDEN TICKET

Ben jij een van de gelukkige winnaars van een gouden ticket? Dan win je een fantastische prijs, met als klapper een ticket voor de Les Mills Ibiza Trip, inclusief vlucht, hotel en evenement.

Voel
& Beleef

Les Mills Mega Quarterly is hét ultieme indoor fitness festival voor fans en instructeurs van groepsfitness waar je wordt ondergedompeld in een workout en party experience! Van workouts en activiteiten met ’s werelds beste presenters tot de legendarische Les Mills party op zaterdagavond: het vindt allemaal plaats met elkaar onder één dak!

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de Fantasia Courant.

LES MILLS MEGA QUARTERLY 2021 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Mega quarterly 2021 IS geannuleerd

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die zojuist zijn aangekondigd in de persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om Les Mills Mega Quarterly 2021 te annuleren.

Wij vinden het ontzettend jammer dit te moeten mededelen! We kunnen ons voorstellen dat je erg hebt uitgekeken naar dit evenement. Echter, veiligheid staat bij ons voorop en daarom staan we achter dit besluit!

We begrijpen uiteraard dat je met veel vragen zit. Bekijk hier de FAQ.

Onze website maakt in beperkte mate gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.